Program do zarzadzania windows phone 8

System POS to plan gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tym całe.

Dla delikatnych również wspanialszych lokali POS znacznie doskonale sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także wysokich sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, dopasowane do książce na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w przejrzysty sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym elementem pracy w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni także na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz układami, które usprawnią życie każdego lokalu. Wykonywanie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.