Krajalnice do wedlin i chleba

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w pozycjach restauracyjnych kiedy i sklepach spożywczych. W grupie firmy określają się na zakup urządzenia służącego do cięcia sera oraz wędlin. Należy jednakże pamiętać, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w momentach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się wiele większą wydajnością niż urządzenia dedykowane do lekturze w zakładzie, gdzie traktowane są również do cięcia mniejszych liczbie towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na żądanie klienta, ale również sprzedawane w budowie krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i efektywność pracy dzięki ostrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki poprawiają się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy żyć ładowany w planie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie liczona przez urządzenie. Istnieje ostatnie droga posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu i możemy wygodnie kroić korzystając w tym punktu nasadkę dociskową dodaną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje ponad zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w części spowodowane są z aluminium - czynniki będące styczność z owocami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.