Krajalnica lozamet sprzedam

Szatkownica do warzyw elektryczna jest nader istotnym urządzeniem w zakładach gastronomicznych. Codzienne krojenie wielokilogramowych ilości innego typie warzyw w tryb ręczny znacznie podwyższa nakłady pracy i wydłuża czas przygotowania zaplecza przed otwarciem restauracji lub czas przygotowania posiłku w interesach żywienia zbiorowego takich jak szkoły, domy spokojnej starości czy szpitale.

Oczywistym wyborem stoi się wtedy zakup szatkownicy do warzyw, która równocześnie będzie same pełnić rolę szatkownicy do owoców. Niezależnie od charakterze prowadzonej placówki gastronomicznej warto zdecydować się na zbyt szatkownicy do profesjonalnego użytku. Wyróżnia się ona bardzo intensywną wydajnością (nawet do 300 kg/h) i formą, jest wszelkie niezbędne certyfikaty i uznania i zrobiona jest spośród prawej formie produktów, oddanych do kontaktu z żywnością. W części wypadków urządzenie wykonane jest ze pewni nierdzewnej oraz ma magnetyczny system bezpieczeństwa i hamulec silnikowy, zapewniający bezpieczną obsługę przez użytkowników. Do wyboru mamy więcej zasilanie 230V czy na tzw. siłę, czyli 400 V, w relacji od posiadanej w pokoju instalacji elektrycznej. Szatkownica do warzyw elektryczna posiada wiele różnych, łatwo wymiennych tarcz, które działają, że warzywa oraz owoce mogą przybierać kształt wiórków, plastrów lub kostek, a też specjalną przystawkę do stworzenia frytek. Osobny wsad o kształcie półksiężyca jest do krojenia warzyw typu kapusta, seler, a drugi podłużny wsad przeznaczony jest do warzyw długich. W każdej chwili możemy również dobierać kolejne akcesoria według potrzeb. Danie nie winno być stosowane do celów, do których nie jest określone jak np. krojenie sera. Przy zakupie szatkownicy do warzyw należy pamiętać, iż nie stanowi ostatnie co prawda urządzenie o wielkich rozmiarach, ale zawsze waży ok. 30 kilogramów. Na placu znajdziemy spory wybór nazw i modeli, dzięki czemu dopasowanie odpowiedniego narzędzia nie sprawi wielu problemów.